Menu

Резервни части за Xiaomi Dreame BOT L10 и Dreame D9- Филтри, ротационни четки, кърпа за миене

Необходими ли са ви заместващи HEPA филтри, основни и странични четки, кърпи за миене, заместващи торбички или други аксесоари за вашата прахосмукачка-робот Xiaomi Dreame D9 и BOT L10? Попаднали сте на правилното място! На 4Robot.bg ще намерите всички необходими резервни части и аксесоари.

11 артикула

Изгодни пакети и комплекти с аксесоари

В 4Robot.bg можете да намерите резервни части и аксесоари поотделно, но също така и в удобни пакети, които могат да ви спестят още повече. Всеки комплект съдържа най-използваните резервни части за вашата прахосмукачка Xiaomi Dreame D9 и BOT L10, като HEPA филтри, основни и странични четки, кърпи за миене или резервни торбички.

Резервни части и аксесоари от 4Robot.bg

С нас винаги ще купувате най-добрите предложения и на най-добрата цена на пазара. 4Robot.bg гарантира бърза доставка в рамките на 24 часа. Присъединете се към стотиците доволни клиенти.

Параметри

Изберете модел Xiaomi покажи всичко

достъпност
Търси артикули

Търсене на резултати за филтриране по пълен текст

Влизане в акаунта

Забравена парола

Предпочитания за поверителност

Използваме "бисквитки", за да подобрим посещението ви на този уебсайт, да анализираме работата му и да събираме данни за използването му. Възможно е да използваме инструменти и услуги на трети страни за тази цел, като събраните данни могат да бъдат предадени на партньори в ЕС, САЩ или други държави. С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" вие се съгласявате с тази обработка. Можете да намерите подробна информация по-долу или да промените предпочитанията си.

Политика за поверителност

Покажи детайли

Влизане в акаунта

Забравена парола

Продуктът е добавен в количката
Продължи пазаруването създайте поръчка