Menu

Резервни части и аксесоари за пръчкови прахосмукачки - HEPA филтри, четки

Необходими ли са ви резервни HEPA филтри или основни четки за вашата прахосмукачка с пръчка? Попаднали сте на правилното място! 4Robot.bg гарантира бърза доставка в рамките на 24 часа. Присъединете се към стотиците доволни клиенти.

21 артикула

Какво е предназначението на HEPA филтъра?

Филтърът HEPA в пръчковите прахосмукачки е проектиран да филтрира въздушните частици с 99,97% ефективност, за да улавя дори най-малките частици с размер едва 0,003 мм. Съкращението H.E.P.A. означава High Efficiency Particulate Air filter - в превод високоефективен филтър за частици във въздуха.

Препоръчителна замяна на HEPA филтри за прахосмукачки с пръчка

За най-добри резултати производителят на пръчкови прахосмукачки препоръчва смяна на филтъра поне на всеки 6-12 месеца, в зависимост от интензивността на използване.

Препоръчителна смяна на основната четка

Преглеждайте редовно състоянието на основните четки на вашата пръчкова прахосмукачка. Препоръчително е да сменяте основните четки за ефективно прахосмукиране на всеки 2-3 месеца в зависимост от интензивността на използване.

Параметри
достъпност
Търси артикули

Търсене на резултати за филтриране по пълен текст

Влизане в акаунта

Забравена парола

Предпочитания за поверителност

Използваме "бисквитки", за да подобрим посещението ви на този уебсайт, да анализираме работата му и да събираме данни за използването му. Възможно е да използваме инструменти и услуги на трети страни за тази цел, като събраните данни могат да бъдат предадени на партньори в ЕС, САЩ или други държави. С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" вие се съгласявате с тази обработка. Можете да намерите подробна информация по-долу или да промените предпочитанията си.

Политика за поверителност

Покажи детайли

Влизане в акаунта

Забравена парола

Продуктът е добавен в количката
Продължи пазаруването създайте поръчка