Menu

Резервни части за пръчкови прахосмукачки Xiaomi Roborock H6 - HEPA филтри, четки

Необходими ли са ви заместващи филтри или основни многофункционални четки за вашата прахосмукачка на пръчка Xiaomi Roborock H6? Попаднали сте на правилното място! В 4Robot.bg ще намерите всички необходими резервни части и аксесоари.

Препоръчителна подмяна на филтъра

Производителят препоръчва сменяемият филтър за пръчковата прахосмукачка Xiaomi Roborock H6 да се сменя поне на всеки 3-6 месеца за най-добри резултати, в зависимост от интензивността на използване. Не се препоръчва филтърът да се мие и изплаква, това може да доведе до сериозни повреди на прахосмукачката.

Препоръчителна подмяна на основната четка

Главната четка трябва да се сменя на всеки 2-3 месеца за ефективно прахосмукиране.

Резервни части и аксесоари от 4Robot.bg

С нас винаги ще купувате най-доброто качество и на най-добрата цена на пазара. 4Robot.bg гарантира бърза доставка в рамките на 24 часа. Присъединете се към стотиците доволни клиенти.

Параметри
достъпност
Търси артикули

Търсене на резултати за филтриране по пълен текст

Влизане в акаунта

Забравена парола

Предпочитания за поверителност

Използваме "бисквитки", за да подобрим посещението ви на този уебсайт, да анализираме работата му и да събираме данни за използването му. Възможно е да използваме инструменти и услуги на трети страни за тази цел, като събраните данни могат да бъдат предадени на партньори в ЕС, САЩ или други държави. С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" вие се съгласявате с тази обработка. Можете да намерите подробна информация по-долу или да промените предпочитанията си.

Политика за поверителност

Покажи детайли

Влизане в акаунта

Забравена парола

Продуктът е добавен в количката
Продължи пазаруването създайте поръчка