Menu

Резервни торбички за прахосмукачки Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Karcher, Bosh и Zanussi

Необходими ли са ви заместващи торбички за вашата прахосмукачка Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Karcher, Bosh или Zanussi? Попаднали сте на правилното място! 4Robot.bg гарантира бърза доставка в рамките на 24 часа. Присъединете се към стотици доволни клиенти.

 • Резервни торбички Kärcher WD 2/3, 5 бр. 25,90 лв. 23%

  Резервни торбички Kärcher WD 2/3, 5 бр.

  Филтърни торбички Kärcher за модели WD 2/3, 5 броя в опаковка. Много дебелите и изключително здрави филтърни торбички от полар предлагат висока степен на вакуумиране и позволяват наистина висока производителност.

  В наличност

  19,90 лв.

  25,90 лв. Намаление 23.2%

 • Резервни торбички Kächer MV 4/5 и WD 4/5/6 - 5 бр. 29,90 лв. 20%

  Резервни торбички Kächer MV 4/5 и WD 4/5/6 - 5 бр.

  Филтърни торбички Kärcher за модели MV 4/5 и WD 4/5/6, 5 броя в опаковка. Много дебелите и изключително здрави филтърни торбички от полар предлагат висока степен на вакуумиране и позволяват наистина висока производителност.

  В наличност

  23,90 лв.

  29,90 лв. Намаление 20.1%

 • Резервни торбички Rowenta ZR200540, 5 бр.

  Филтърни торбички от нетъкан текстил за прахосмукачки Rowenta ZR200540, 5 броя в опаковка. Торбичките предлагат висока степен на прахосмукачка и позволяват наистина отлична производителност.

  В наличност

  19,90 лв.

 • Резервни хартиени торбички Kärcher WD 3 10 бр.

  Филтърни торбички Kärcher за моделите WD 3 / MV 3, 10 броя в опаковка. Изработени от висококачествена двуслойна филтърна хартия, те предлагат висока степен на вакуумиране и позволяват наистина висока производителност.

  В наличност

  34,90 лв.

 • Резервни торбички Bosch Makita Gas 15/20, 5 бр 29,90 лв. 20%

  Резервни торбички Bosch Makita Gas 15/20, 5 бр

  Филтърни торбички от нетъкан текстил Bosh за индустриални прахосмукачки Bosch GAS 15 и 20, 5 броя в опаковка. Много дебелите и изключително здрави торбички предлагат висока степен на вакуумиране и позволяват наистина висока производителност..

  Разпродадени

  23,90 лв.

  29,90 лв. Намаление 20.1%

Джобът като филтърна единица

Подменните торбички за прахосмукачки Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Kärcher, Bosh или Zanussi могат да филтрират повече от 99,9% от мръсотията, която влиза в прахосмукачката. Това спомага за поддържане на правилната функция на прахосмукачката и предотвратява утаяването на мръсотия и прах.

Препоръчителни торбички за смяна

За да се осигури надеждната работа на вашата прахосмукачка марка Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Kärcher, Bosh или Zanussi и за да се предотврати нежеланото разпространение на микроорганизми във въздуха, торбичката трябва да се сменя редовно. Производителят на прахосмукачката препоръчва замяна на торбичката веднъж месечно. По-дългият период от време може да позволи на нежеланите микроорганизми да се размножават извън прахосмукачката, като е възможно да повредят компонентите. Редовната смяна на торбичката намалява разхода на прахосмукачката.

Влизане в акаунта

Забравена парола

Предпочитания за поверителност

Използваме "бисквитки", за да подобрим посещението ви на този уебсайт, да анализираме работата му и да събираме данни за използването му. Възможно е да използваме инструменти и услуги на трети страни за тази цел, като събраните данни могат да бъдат предадени на партньори в ЕС, САЩ или други държави. С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" вие се съгласявате с тази обработка. Можете да намерите подробна информация по-долу или да промените предпочитанията си.

Политика за поверителност

Покажи детайли

Влизане в акаунта

Забравена парола

Продуктът е добавен в количката
Продължи пазаруването създайте поръчка