Menu

Резервни торбички за всички серии роботизирани прахосмукачки Xiaomi

Необходими са ви заместващи торбички за вашата роботизирана прахосмукачка Xiaomi? Попаднали сте на правилното място! 4Robot.bg гарантира бърза доставка в рамките на 24 часа. Присъединете се към стотици доволни клиенти.

Джобът като филтърна единица

Подменните торбички за прахосмукачки-роботи Xiaomi могат да филтрират повече от 99,9% от мръсотията, която влиза в прахосмукачката. Това помага за поддържане на правилната функция на прахосмукачката и предотвратява утаяването на мръсотия и прах.

Препоръчани торбички за смяна

За да се осигури надеждната работа на вашата прахосмукачка-робот Xiaomi и да се предотврати нежеланото разпространение на микроорганизми във въздуха, торбичката трябва да се сменя редовно. Производителят на прахосмукачката препоръчва замяна на торбичката веднъж месечно. По-дългите периоди от време биха могли да позволят на нежеланите микроорганизми да се размножават извън прахосмукачката, като е възможно да повредят компонентите. Редовната смяна на торбичката намалява разхода на прахосмукачката.

 

Параметри

Изберете модел Xiaomi покажи всичко

достъпност
Търси артикули

Търсене на резултати за филтриране по пълен текст

Влизане в акаунта

Забравена парола

Предпочитания за поверителност

Използваме "бисквитки", за да подобрим посещението ви на този уебсайт, да анализираме работата му и да събираме данни за използването му. Възможно е да използваме инструменти и услуги на трети страни за тази цел, като събраните данни могат да бъдат предадени на партньори в ЕС, САЩ или други държави. С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" вие се съгласявате с тази обработка. Можете да намерите подробна информация по-долу или да промените предпочитанията си.

Политика за поверителност

Покажи детайли

Влизане в акаунта

Забравена парола

Продуктът е добавен в количката
Продължи пазаруването създайте поръчка