Menu

Резервни части за прахосмукачка - Xiaomi Mi Robot Vacuum (1st Gen 2.Gen 1S Gen1) - филтри, ротационни четки, плат за почистване

Необходими ли са ви резервни HEPA филтри, основни и странични четки, кърпи за почистване или други аксесоари за вашата прахосмукачка-робот Xiaomi Mi Robot (Gen 1 Gen 2 Gen 1S Gen1)? Попаднали сте на правилното място! В сайта 4Robot.bg ще намерите всички необходими резервни части и аксесоари.

 

Изгодни пакети и комплекти с аксесоари

В сайта 4Robot.bg можете да намерите резервни части и аксесоари поотделно, но също така и в изгодни пакети, с които можете да спестите още повече. Всеки комплект съдържа най-често използваните резервни части за вашата прахосмукачка Xiaomi Mi Robot (Gen 1 Gen 2 Gen 1S Gen1), като HEPA филтри, основни и странични четки, кърпи за почистване или резервни торбички.

Резервни части и аксесоари от 4Robot.bg

С нас винаги ще купувате най-доброто качество и на най-добрата цена на пазара. 4Robot.bg гарантира бърза доставка в рамките на 24 часа. Присъединете се към стотиците доволни клиенти.

Параметри

Изберете модел Xiaomi покажи всичко

достъпност
Търси артикули

Търсене на резултати за филтриране по пълен текст

Влизане в акаунта

Забравена парола

Предпочитания за поверителност

Използваме "бисквитки", за да подобрим посещението ви на този уебсайт, да анализираме работата му и да събираме данни за използването му. Възможно е да използваме инструменти и услуги на трети страни за тази цел, като събраните данни могат да бъдат предадени на партньори в ЕС, САЩ или други държави. С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" вие се съгласявате с тази обработка. Можете да намерите подробна информация по-долу или да промените предпочитанията си.

Политика за поверителност

Покажи детайли

Влизане в акаунта

Забравена парола

Продуктът е добавен в количката
Продължи пазаруването създайте поръчка