Menu

Резервни части за пръчкови прахосмукачки Rowenta - HEPA филтри, четки

Необходим ли ви е измиваем филтър от пяна за вашата прахосмукачка на клечки Rowenta Air Force 360 и X-Pet Essential 260? Попаднали сте на правилното място! В 4Robot.bg ще намерите всички необходими резервни части и аксесоари.</p

Препоръчителна подмяна на филтъра

Производителят препоръчва сменяемият филтър за пръчковите прахосмукачки Rowenta Air Force 360 и X-Pet Essential 260 да се сменя 1 път на всеки 6 месеца за постигане на най-добри резултати. Уверете се, че филтърът е напълно сух след всяко измиване.

Резервни части и аксесоари от 4Robot.bg

С нас винаги ще купувате най-доброто качество и на най-добрата цена на пазара. 4Robot.bg гарантира бърза доставка в рамките на 24 часа. Присъединете се към стотиците доволни клиенти.

Параметри
достъпност
Търси артикули

Търсене на резултати за филтриране по пълен текст

Влизане в акаунта

Забравена парола

Предпочитания за поверителност

Използваме "бисквитки", за да подобрим посещението ви на този уебсайт, да анализираме работата му и да събираме данни за използването му. Възможно е да използваме инструменти и услуги на трети страни за тази цел, като събраните данни могат да бъдат предадени на партньори в ЕС, САЩ или други държави. С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" вие се съгласявате с тази обработка. Можете да намерите подробна информация по-долу или да промените предпочитанията си.

Политика за поверителност

Покажи детайли

Влизане в акаунта

Забравена парола

Продуктът е добавен в количката
Продължи пазаруването създайте поръчка